Donirajte
Ja sam kolumnist i putopisac koji želi da motiviše mlade da više razmišljaju o zaboravljenoj duhovnosti, i starije da prihvate savremenu IT tehnologiju. To je način da budemo bliži jedni drugima.
PODRŽITE MOJE PUTOPISNE I MISIONARSKE PROJEKTE
Vaš prilog može biti od velike pomoći za moje putopisne i misionarske projekte. Hvala Vam!
Dinarski račun kod Inteza banke u Srbiji:
Ime i prezime: Nenad Badovinac
Račun: 160-5100100518115-21
Devizne uplate na Revolut račun (EUR):
Ime i prezime: Nenad Badovinac
IBAN: LT513250052691292715
SWIFT (BIC): REVOLT21
Za sve informacije, možete me kontaktirati na tel/viber +381643939562 ili preko forme: KONTAKT

Putopisna reportaža "Rusija – Velika tajna" (55-min) posvećena je obeležavanju 100-godišnjice mučeničkog stradanja poslednjeg ruskog cara Nikolaja II Romanova i njegove svete porodice. Film je emitovan na najvećoj Ruskoj pravoslavnoj televiziiji: TV-Sojuz. Reportaža je prevedena na ruski. Vašim donacijama bih uradio prevode na druge strane jezike.
Moj blog je najposećeniji blog na temu putopisa pravoslavnim svetim mestima balkana. Pišem o drevnim hrišćanskim i istorijski važnim mestima koja su vredna, ali često zaboravljana. Vaše donacije će mi pomoći da ostvarim nova putovanja i nastavim da pišem, ali i da snimam i montiram nove video reportaže.
Putopisna video reportaža "Deset dana na Svetoj Gori" (45 min) je dostupna na youtube i do sada je prevedena na ruski, grčki i engleski. Ukupno ima oko 110.000 youtube pregleda. Vašim donacijama pomažete prevode na druge strane jezike kao i izradu knjige na ovu temu.

Savremene tehnologije i internet misionarski sadržaj Arhimandrita Gavrila (Vučkovića)
Projekte koje je vodio blaženopočivši Arhim. Gavrilo (Vučković) moguće je tehnički unaprediti korišćenjem sistema veštačke inteligencije.
Veštačka inteligencija je alat koji može dati bolje korisničko iskustvo posetiocima koji pristupaju internet misionarskom sadržaju koji je stvorio Arhimandrit Gavrilo (Vučković), bivši iguman manastira Lepavine. Vašim donacijama moguće je nastaviti istraživanje primene ove tehnologije u ovu svrhu.