PUTOPISNI FILMOVI
Doživite moje video reportaže za Vaša srećnija putopisna iskustva
Putopisna reportaža: "Sveto ostrvo Kipar", 25 min.
Pogledajte reportažu od 25 minuta sa posete svetim mestima na Kipru. Kada smo sleteli avionom na Kipar, bilo je to u kasnim večernjim satima i tada smo jedino imali vremena da pronađemo i da se smestimo u našem apartmanu.
Film, 25 min: «‎Kako sam sreo svog duhovnog oca — arhimandrita Gavrila Lepavinskog»‎
Pogledajte dokumentarni film od 25 minuta. Koji je nastao 2022. godine, kada obeležavamo pet godina od upokojenja arhimandrita Gavrila (Vučkovića) Zahvaljujem se televiziji TV Hram na njihovom angažmanu oko produkcije i montaže za dokumentarni film. Živeti, ali ne daleko od svetih mesta i u životu podeliti iskustva sa drugima! Odužiti se, dati doprinost, zahvaliti se Bogu, prirodi i našim duhovnicima", Nenad Badovinac.
Film «Sretenje u Budimpešti i Sentandreji»
Putovanje u Budimpeštu dogodilo nam se na praznik Sretenja i to je bio najlepši uvod u posetu Budimpešti. Kroz četiri dana boravka u Budimpešti upoznali smo beskrajnu lepotu grada.
Filmski dokumentarni serijal: «‎Kako sam sreo svog duhovnog oca — arhimandrita Gavrila Lepavinskog»‎
Izrada dokumentarnog serijala sa sedam epizoda koji je snimljen po knjizi «‎Kako sam sreo svog duhovnog oca —arhimandrita Gavrila Lepavinskog»‎ u produkciji je televizijske kuće TV Hram.
Film «Sveto ostrvo - Krf»
Naši preci su iz Srbije na ovo ostrvo došli pešice prolazeći golgotu Prvog svetskog rata. Iz poštovanja prema njima, nastao je ovaj tekst.
Film «Rusija — velika tajna»
Pogledajte moj dokumentarno-putopisni film o svetim mestima u Rusiji kojeg sam posvetio obeležavanju stogodišnjice stradanja Ruske carske porodice Romanov.
Film «Deset dana na Svetoj Gori»
Pogledajte moj dokumentarno-putopisni film o Svetoj Gori. Nakon deset dana boravka na Svetoj Gori (Grčka) poneo sam duhovno iskustvo koje želim da podelim sa vama.
PODRŽITE IZRADU MOJIH
PUTOPISNIH FILMOVA
Ako vam se sviđaju moji misionarski projekti, možete ih donirati svojim prilozima.