«Intervjui sa zanimljivim ljudima» sa Nenadom Badovincem
Moj projekt "Intervjui sa zanimljivim ljudima na zanimljive teme" pruža mi veliko zadovoljstvo, jer imam mogućnost da upoznam zanimljive ljude i sa njima razgovaram o zanimljivim temama koje želim podeliti sa vama.

«Intervjui sa zanimljivim ljudima
na zanimljive teme» sa Nenadom Badovincem

Pogledajte listu dostupnih intervjua. Kliknite na svaki intervju, pročitajte uvod i poslušajte audio snimku
koja se nalazi na kraju svakog intervjua.
Intervju o mojoj novoj knjizi na TV Hram
Pogledajte televizijski intervju koji je emitovan na TV Hram na temu izlaska moje knjige "Kako sam sreo svog duhovnog oca - arhimandrita Gavrila Lepavinskog".
Intervju otac Ivan Cvetković i Nenad Badovinac
Pogledajte youtube intervju koji je vodio otac Ivan Cvetković sa Nenadom Badovinac. Tema intervjua bila je sećanje na blaženopočivšeg arhimandrita Gavrila (Lepavinskog) i njegovointernet misionarski rad.
Intervju sa Radomirom Vučićem
Razgovarao sam sa Radomirom Vučićem, novinarom i politologom koji je u 2010. godini tokom tri meseca boravio u manastiru Lepavini. U audio emisiji nam priča o ličnim i zanimljivim iskustvima iz tog perioda.
Propoved arhimandrita Alekseja (Bogićevića)
Razgovarao sam sa arhimandritom Aleksejem (Bogićevićem), igumanom manastira Svetog Luke iz Bošnjana (Srbija) o tome da napravimo intervju. Pripremio sam pitanja, ali otac Aleksej je blagoslovio da postavim njegovu propoved koja je zasenila sva moja pitanja za intervju.
Intervju sa Arhimandritom Benediktom (Jovanovićem)
Razgovarao sam sa arhmandritom Benediktom (Jovanovićem), igumanom manastira Arhangela Mihaila na Miholjskoj Prevlaci (Crna Gora). Razgovor sam vodio 05.08.2020.
kontaktirajte me da razgovaramo
Možemo da razgovaramo o Vašim predlozima za nove intervjue.
Molim Vas, ako želite donirajte
moje postojeće i buduće projekte